Armband chalcedoon en zilver grijsblauwe edelsteen lavendelchalcedoon schakelarmband

Unieke gouden en zilveren armbanden

De handgemaakte armbanden van LYAM edelsmeden zijn stijlvol en tijdloos. Onze collectie omvat diverse ontwerpen. Zoals strak vormgegeven scharnierarmbanden, maar ook een ruime collectie Basic-armbanden, waarin edelstenen gecombineerd worden met zilver.

Scharnierarmbanden

Scharnierarmbanden zitten mooi aangesloten om de pols, en hebben vaak een horlogebandsluiting. De armbanden zijn strak van vorm. Vaak bewerken we het zilver of goud met de hand, door dit te schuren, matteren of ruwen. Daardoor ontstaat een fraai “ongepolijst” effect. In zilver zijn er scharnierarmbanden met of zonder een edelsteen. Voor heren maken wij op verzoek een mooie massieve scharnier- of schakelarmband.

Schakelarmbanden

Schakelarmbanden bestaan uit losse schakels van goud, zilver of edelstenen, die worden verbonden door oogjes of buisjes. Daardoor ontstaan soepele armbanden, die vaak iets losser om de pols zitten. Ook deze kunnen wij op verzoek voor u maken in het formaat en materiaal dat u wenst.

Basic armbanden

Ook in armbanden hebben wij een Basic-collectie. Hierin worden edelstenen gecombineerd met zilveren elementen, zonder poespas.
Alle Basic-armbanden zijn in drie maten beschikbaar: S (ca. 17,5 cm), M (ca. 20 cm) en L (ca. 23 cm). Voor andere maten kunt u contact met ons opnemen.