herenring mannenring trouwring witgoud gehamerd

Gouden en zilveren mannensieraden

Voor heren heeft LYAM een fraaie collectie mannensieraden. Behalve herenringen zijn er manchetknopen en reversknoopjes. Zoek iets moois in goud of zilver, misschien wel met een mooie edelsteen.
NB: van alle (dames)ringen in onze collectie is het mogelijk om op uw verzoek een bijpassend herenmodel te ontwerpen, voor bijvoorbeeld relatieringen.

Herenringen

Mooi voor mannen zijn massieve ringen in goud of zilver, waarbij het edelmetaal is bewerkt. Door hameren, matteren of schuren ontstaat een robuust en ongepolijst effect. Herenringen zijn er met of zonder edelsteen. Op de foto ziet u de ring White Chance men van gehamerd witgoud. Er is ook een herenring Chance in geel goud.

Manchetknopen

Kies voor stoere, gehamerde, zilveren manchetknopen. Of juist een verfijnde set in goud en edelstenen. Zoekt u manchetknopen bij een bepaald kostuum, dan adviseren wij u graag. Op verzoek kunnen wij persoonlijke manchetknopen voor u maken.

Herensieraden Pompebledsje

Bekijk ook onze Pompebledjes, herensieraden in de vorm van het Friese pompeblaadje, symbool van Friesland. U vindt deze onder zowel Goud als Zilver.

Foto
manchetknopen Crazy Amethist  (goud en amethist).

Reversknoopjes/reversspelden

Een mooi reversknoopje  en een set manchetknopen maken een kostuum helemaal af. Reversknoopjes en -spelden draagt u op het linker revers van uw jasje. Op verzoek maken wij een passend knoopje, ook mogelijk in kleine series met bijvoorbeeld een logo van uw bedrijf,  of als relatiegeschenk.