hanger zilver met saffier, Sieraad met Poëzie Bezieling tekst

Zilveren hangers van LYAM

Een mooie zilveren hanger onderstreept uw persoonlijkheid. Onze collectie omvat diverse ontwerpen: zowel strak vormgegeven als organisch, groot en klein, basic of frivool. Onze hangers worden vaak voorzien van een mooie edelsteen. Het ontwerp wordt zorgvuldig vormgeven, waarbij de edelsteen het middelpunt is. Alle hangers worden met de hand gemaakt en zijn uit eigen atelier. Vele zijn unica, er is dus maar één exemplaar.

Bewerkt zilver

Een aantal van onze hangers is bewerkt. Het zilver wordt dan gematteerd, geruwd of geschuurd. Dit gebeurt met de hand, waardoor het sieraad zijn eigen “handschrift” heeft en uniek is. Heel speciaal zijn onze halssieraden met Poëzie, die bewerkt zijn en voorzien van handgeschreven gedichten (zie foto: halssieraad “Bezieling Blauw” met saffier en gouden zetrandje).

Bijpassende snoeren

Op de foto’s worden de hangers vaak vertoond met een bijpassend snoer. Deze worden over het algemeen niet meegeleverd. Ze zijn echter wel te koop. Informeer hiernaar. Bij sommige hangers wordt er wel een ketting bij de hanger meegeleverd; dit wordt dan duidelijk vermeld.