Gouden ring met roodbruine diamant, gematteerd, handgemaakt door LYAM edelsmeden

Gouden en zilveren ringen van LYAM: handgemaakt en uniek

Mensen die een bijzondere ring zoeken, vinden bij ons vaak iets van hun gading. Omdat onze ringen allemaal uit eigen atelier zijn, handgemaakt naar eigen ontwerp, hebben ze iets extra’s. Alle ringen zijn puur natuur in goud of zilver. En vaak voorzien van een mooie edelsteen, zoals diamant, granaat, saffier, aquamarijn, amethist of robijn.

Gouden ringen

Onze gouden ringen zijn er in geel, wit, rood en roze goud. Voor mensen die niet van geel goud houden, is er dus ook keuze.  Een specialiteit van LYAM is het bewerken van het goud. Door dit te hameren, schuren of ruwen krijgt het goud een minder gepolijste (letterlijk!) uitstraling. Voor onze bewerkte ringen komen belangstellenden uit het hele land naar ons atelier toe.

Zilveren ringen

Zilver is een prachtig wit edelmetaal. Veel kleur-edelstenen komen mooi tot hun recht in dit pure materiaal. Ook onze zilveren ringen worden vaak met de hand bewerkt, wat unieke ontwerpen oplevert.

Zilveren ringen met een edelsteen

Speciaal in onze collectie zijn de Basic-ringen. Hierbij wordt een mooie, ronde edelsteen of halfedelsteen verwerkt in een strakke zilveren ring zonder poespas. Deze ringen zijn er al vanaf € 99,-.