Zilveren schakelketting met aventurijn zilveren ketting met aventurijn, handgemaakt door LYAM edelsmeden edelsmid

Gouden en zilveren kettingen van LYAM

Een ketting van LYAM edelsmeden is een tijdloos sieraad. De kettingen zijn gemaakt van goud of zilver. Zoals alle ontwerpen in onze collectie zijn deze met de hand gemaakt door Lyanne Wold-Wolterink en William Wold. De meeste kettingen bevatten edelstenen. Deze worden verwerkt als kralen, die met de hand worden geschakeld, zoals de ketting op de foto (groene aventurijn met zilver). Facetstenen (met vlakjes) of cabochons (gladde stenen) worden gezet in een chaton, zoals in de ketting Grand Cru (rode granaat met goud). Er zijn soms ook kettingen zonder edelstenen. Raadpleeg de collectie.

Handgemaakt en uniek

Bij Gouden en Zilveren kettingen vindt u ontwerpen die uniek zijn, of slechts in kleine series worden gemaakt. Ziet u een mooie ketting, maar is deze er niet in uw maat? Stuur een bericht. Vaak is het mogelijk om een ketting te verlengen of in te korten.

Basic-kettingen met edelstenen

Onze Basic-kettingen zijn gemaakt van zilver met edelstenen/halfedelstenen. Deze worden geregen en gecombineerd met zilveren elementen en sluitingen. Basic-kettingen zijn er standaard in de lengtes S, M en L. Op de pagina Service vindt u informatie over het bepalen van de maat van uw ketting.