Hanger labradoriet en zilver

Een hanger met een mooie edelsteen is een prachtige eye catcher. Combineer een strak vormgegeven  hanger met een rond vallende spang bij een hoger gesloten shirt, en kies bij een decolleté of op een truitje voor een hanger aan een soepel, langer vallend snoer.

Unieke handgemaakte hangers

Vele van onze hangers zijn unica, er is dus maar één exemplaar. De vorm wordt ontworpen rond de edelsteen. Daarbij zoeken we naar het ontwerp, het materiaal en de bewerking die de edelsteen het mooist tot zijn recht laat komen. Voor hangers kiezen wij vaak edelstenen met bijzondere kleuren.

 Bewerkt goud of zilver

Vele van onze hangers zijn bewerkt: het goud of zilver is gematteerd, geruwd of geschuurd. Dit gebeurt met de hand, waardoor het sieraad zijn eigen “handschrift” heeft en uniek is. Heel speciaal zijn onze halssieraden met Poëzie.

Bijpassende snoeren

De meeste hangers worden geleverd zonder ketting. Op de foto’s zijn ze afgebeeld met een bijpassend snoer. Deze zijn bij ons te koop in diverse maten. Wij adviseren u graag over een snoer dat bij de hanger van uw keuze past. Als bij een hanger wel een ketting wordt meegelverd, dan wordt dit duidelijk vermeld.

Broches

Hieronder vindt u ook onze collectie gouden en zilveren broches voor dames. Broches, spelden en reversknoopjes voor heren vindt u bij de Mannensieraden.