Hanger Sugiliet en gehamerd zilver: eigenzinnige hanger, vormgeving, lila sugiliet, edelsteen, gehamerd zilver, gerecycled zilver, handgemaakt door LYAM edelsmeden, unieke hanger van zilver

Unieke handgemaakte hangers

Een hanger met een mooie edelsteen is een prachtige eye catcher. Combineer bij een hooggesloten shirt een strak vormgegeven  hanger met een spang, en kies bij een decolleté voor een hanger aan een soepel, langer vallend snoer.

Bewerkt goud of zilver

Vele van onze hangers zijn bewerkt: het goud of zilver is gematteerd, geruwd of geschuurd. Dit gebeurt met de hand, waardoor het sieraad zijn eigen “handschrift” heeft en uniek is. Heel speciaal zijn onze halssieraden met Poëzie.

Bijpassende snoeren

De meeste hangers worden geleverd zonder ketting. De snoeren op de foto’s zijn te koop in diverse maten. Neem hiervoor contact met ons op. Als bij een hanger wel een ketting wordt meegeleverd, dan wordt dit duidelijk vermeld.

Broches

Hieronder vindt u ook onze collectie broches/reversknoopjes voor dames. Spelden en reversknoopjes voor heren vindt u bij de Mannensieraden.