Ketting Chrysopraas en zilver: basic model, groene edelsteen van vernieuwing, handgemaakt

Kettingen Basic van zilver en edelstenen

In onze collectie Basic-kettingen vindt u een groot aantal snoeren van edelstenen, die zijn gecombineerd met zilver. Het zijn ontwerpen zonder poespas, die hun kracht ontlenen aan hun eenvoud. Ook alle Basic-kettingen zijn handgemaakt en dus uniek. Er zijn Basic-kettingen in diverse edelstenen: paarse amethist, groene aventurijn, heldere bergkristal, rode granaat, zwarte onyx, blauwe lapis lazuli en nog meer. Zoek een kleur die met uw outfit matcht. Van de meeste kettingen zijn er bijpassende armbanden gemaakt, die u vindt bij Armbanden LYAM Basic.

Kies een edelsteen die bij u past

Zoek een Basic-ketting die qua kleur met uw outfit matcht. Of kies een edelsteen die bij uw persoonlijkheid past! Op de pagina Werking edelstenen vindt u van alle edelstenen in onze collectie een beschrijving met de energetische werking van de steen.

Maat kettingen

Alle Basic-kettingen zijn er in S (ca. 42 cm), M (ca. 45 cm) en L (ca. 50 cm). Voor het bepalen van uw maat, zie de pagina Service. Bij twijfel of een afwijkende maat kunt u altijd contact met ons opnemen.,