Persoonlijk sieraad laten maken

Bij LYAM kunt u ook een sieraad voor uzelf laten ontwerpen, iets dat helemaal bij u past. We zoeken samen naar de edelsteen, vorm en stijl en het materiaal (goud of zilver) dat het mooist bij u staat. Misschien heeft u iets moois in onze collectie gezien, maar wilt u het net even anders? Bijvoorbeeld met een andere edelsteen? Dat is vaak mogelijk.

Sieraad naar uw eigen wens laten maken

U heeft een idee voor een sieraad, bijvoorbeeld voor een ring. Stuur uw idee of uw wensen naar ons toe of kom langs in het atelier. Op basis van onze expertise bekijken we samen wat mooi, technisch haalbaar en draagbaar is. Wij maken dan voor een een uitgewerkt ontwerp met kostenindicatie voor het vervaardigen hiervan*.

*) I.v.m. de wisselende goudprijs zijn offertes voor gouden sieraden een maand geldig. Daarna volgt een hercalculatie.

Wilt u een sieraad door ons laten ontwerpen? Neem contact met ons op.

Zilveren gehamerde ring met Andes Opaal, gemaakt in opdracht.

Set van ring, oorbellen en halscollier van jade en goud, gemaakt van een bestaande ketting.

Unieke trouwringen

Voor paren die iets bijzonders willen, zijn bestaande trouwringen vaak wat te “standaard”. Bij ons kunt u ringen laten maken die anders zijn dan andere, met een eigen symboliek, en al dan niet met een mooie edelsteen. Kom gerust eens langs of stuur een email. Lees ook onze pagina Trouwringen.

Bestaand sieraad laten vermaken/veranderen

Heeft u thuis sieraden in de kast liggen, waar u niets mee doet? Zeker als het sieraad emotionele waarde voor u heeft, is dat zonde. Wellicht kunnen we er iets moois van maken. Neem uw sieraden mee naar het atelier en we bekijken de mogelijkheden.

Lees ook onze pagina’s:
Trouwring laten veranderen
Nieuw sieraad uit oud goud

Meer weten over onze trouwringen of het vermaken van een sieraad? Neem contact met ons op.