Wij gaan verbouwen!

Sinds 2010 zitten we alweer op onze huidige stek in Joure. Tijd voor een update!

Wat gaat er gebeuren en wanneer?

De entree wordt verplaatst en het interieur wordt geheel vernieuwd: nieuwe kleuren, nieuwe indeling, nieuwe meubels.

Terracotta, wit, grafietgrijs, white wash eiken en betonlook zijn de nieuwe kleuren van het atelier. Er komt een lange presentatiewand, waarop onze sieraden goed kunnen worden uitgelicht. De akoestiek wordt verbeterd. De entree wordt verplaatst richting parkeerplaats en krijgt een meer “open” uitstraling. De verbouwing start op 18 januari en zal duren tot en met 25 februari 2020. NB: we lopen iets uit en zijn t/m 27 februari dicht. Vrijdagmiddag 28 februari vanaf 14.00 uur kunt u ons weer bezoeken.

Wat betekent dit voor u?

In de verbouwingsperiode kunt u ons niet bezoeken.
Tijdens de verbouwing hebben wij een provisorische werkplaats ingericht, waarin wij enige werkzaamheden kunnen blijven uitvoeren. De levertijd van opdrachten zal echter wat langer zijn dan gebruikelijk.

Sieraden kopen via de website

De website is gewoon stand by. U kunt onze gehele collectie dus gewoon blijven kopen. Let op: gedurende de verbouwing betaalt u geen verzendkosten*.

Levertijd website

Bij sommige bestelling kan de levertijd wat langer zijn. Neem hierover desgewenst contact met ons op.

Bereikbaarheid

Via telefoon en email blijven wij gewoon bereikbaar.

*Actie: geen verzendkosten!

Tijdens de verbouwing betaalt u geen verzendkosten. Ook de kosten voor retourneren en ruilen nemen wij voor onze rekening. U kunt onze sieraden dus geheel kosteloos in huis halen.

Feestelijke Opening!

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 april a.s. zullen wij het nieuwe atelier officieel en feestelijk openen. Meer informatie hierover volgt op onze website. Maar ook voor die tijd bent u uiteraard van harte welkom om eens langs te komen.