Wij zijn weer open!

Sinds 2010 zitten we alweer op onze huidige stek in Joure.  Het was tijd voor een update! We hebben ons atelier geheel vernieuwd en zijn sinds 28 februari weer open.

Wat is er veranderd?

De entree is verplaatst en het interieur is geheel vernieuwd: nieuwe kleuren, nieuwe indeling, nieuwe meubels.

De prachtige warme tint Red Earth – die correspondeert met de buitengevel -, fris wit, contrasterend grafietgrijs, white wash eiken en betonlook zijn de nieuwe kleuren van het atelier. Er is een lange presentatiewand gecreërd, waarop onze sieraden goed kunnen worden uitgelicht. De akoestiek is verbeterd. De entree is nu direct gelegen aan de richting parkeerplaats en is vanaf de straat meer herkenbaar. De nieuwe indeling geeft een rustiger uitstraling.

Is alles klaar?

Het toongedeelte is gereed. Het werkgedeelte, waar wij onze sieraden maken, nog niet. We werken op een provisorische werkplaats, waarin wij de meeste werkzaamheden kunnen uitvoeren. De levertijd van opdrachten kan momenteel echter wat langer zijn dan gebruikelijk.

Sieraden kopen via de website

Bij sommige bestelling kan de levertijd wat langer zijn (zie hiernaast). Neem hierover desgewenst contact met ons op.

Feestelijke Opening!

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 april a.s. zullen wij het nieuwe atelier officieel en feestelijk openen. Meer informatie hierover volgt op onze website. Ook vóór die tijd bent u uiteraard van harte welkom om eens langs te komen.

Impressie binnen

Kleuren: Red Earth, wit, betonlook en eiken

Lange presentatiewand met spiegel

De entree is verplaatst naar de parkeerplaats en heeft een meer open karakter.